A képek lelőhelye itt található.

Szerző: ethnografus  2009.04.23. 10:02 4 komment · 1 trackback

Címkék: holokauszt fényképek

A bejegyzés trackback címe:

https://kolumna.blog.hu/api/trackback/id/tr881081504

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szombatblog 2009.05.03. 12:05:32

A tagadás tiltása Azt hallani mindenhonnan, hogy a Harmadik Köztársaság a legsötétebb időszakát éli - ám hogy pontosan miért is, abban már közel nincs egyetértés. A pénzügyi válság, a baloldali kormányzás tehetetlensége, az országban elharapózó…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MALVINA · http://komedias.blogspot.com 2009.04.26. 12:24:52

Sajnos a probléma olyan súlyos, hogy képekkel és egyéb dokumentumokkal, tényadatokkal e tagadókat egy pillanatra sem lehet megingatni bornírt vélekedésükben. Amíg az Izrael létjogosultságát kétségbevonók a Holokauszt tagadásában látják e létjogosultság kétségbevonásának alapvető "bizonyítását", amíg a fiatal generációk történelemoktatása ilyen beszűkült, ostoba módon folyik, amíg az újnáci nézeteket valló - és terjesztő, uebben a szellemben aktív politikai tevékenységet folytató !!!! - Morvai Krisztina egyetemi oktató maradhat, addig nem tudom, miben is bizhatnánk? ::(((

NRG44 · http://althir.org 2009.05.13. 12:05:01

Malvina véleményének értékéből sokat levon, hogy ő egy kifejezetten szélsőséges, csőlátású cionista zsidó. Ismerjük jól a fajtáját. Képmutató. A gázai mészárlást helyesli, de a "magyarország a magyaroké" szerinte egy szélsőséges kijelentés. No ez az a tipikusan zsidó kettős mérce, amitől felfordul a gyomrom.

kuruc.info/r/39/36213/

Ő volt az mellesleg, aki a blogján a "jobbratolódás" miatt "aggódott" az, hogy itt 1945 óta minden magyar ember a balratolódástól szenved, netán bele is halt, vagy sorstragédiát szenvedett, az őt nem érdekli. No és az érem másik oldala, hogy halmaigáborok is lehetnek alkotmányjogászok, és spirók is lehetnek érettségi tételek.

Egyébként pedig, én tudom, miben bízhatnátok : az igazságban. Csak hát az nem a ti oldalatokon áll, és akkor nem lehetne tovább folytatni a szabadrablást, és a magyar nép nemisannyira burkolt kiirtását.

malvina · http://komedias.blogspot.com 2009.10.23. 16:54:45

@NRG44:

Evidencia, hogy jobb és szélsőjobb nem azonos kategóriák! Ebből (is) következően jobbratolódás miatt soha nem aggódtam, most sem teszem. Kifejezetten és határozottan a hülyeség, az elbutulás felé való tolódás az, amit valóban aggasztónak találok. Ez egyébként bármi felé való tolódásra igaz! Továbbá józanul gondolkodó, értelmes és érző ember számára bármiféle mészárlás, embertelenség megítélésének vonatkozásában a jobb és baloldaliság irreleváns kategória, pontosan úgy, ahogy az elhülyülés, az ostobaság esetében is az.

NRG44 · http://althir.org 2009.11.09. 01:21:27

@malvina: Akkor lennénk elhülyülve, ha nem ismernénk fel az igazságot veletek kapcsolatban. A fiatalok pedig felismerik. Tehát jajongsz, mert "jobbra tolódnak". Az a tanár is valami főcionista, aki egy időben csak erről cikkezett a mozgó világban. Mint Ormos Mária, akinek jó volt Sztálin, Mao, Rákosi, Kádár, őket kiszolgálta, dfe most "aggódik" a demoCSOKráciáért.
süti beállítások módosítása